Comenzi 24/24h: +40 730 599 326 comenzi@medicaz3.ro
0 produs(e) - 0 Lei

Cine suntem?

MEDICA Z3 S.R.L. este infiintata in anul 2004 la Constanta. In cei saisprezece ani de activitate am dezvoltat in regiune colaborari de durata pentru furnizarea de produse stomatologice consumabile cu aproximativ 200 de clinici si peste 2500 de cabinete individuale. Distributie nationala de echipamente stomatologice, importator unic pentru uniturile dentare SUNTEM, VOVO, importator echipament stomatologic BMS Italia si aparatura Woodpecker, MEDICA Z3 este astazi una dintre cele mai mari companii de profil din Romania.

Prin reprezentantul sau domnul doctor Cristian Zahariuc medic stomatolog, ce testeaza produsele inainte ca acestea sa fie comercializate si recomandate dvs colegilor de breasla, oferta noastra se concentreaza doar pe acele produsele care echilibreaza cel mai bine raportul dintre calitate si pret.

Activand ca importator direct venim in intampinarea dvs cu multe oferte si promotii pentru branduri consacrate care sa satisfaca toate cerintele si nevoile cabinetului dvs.
 
La implinirea a 10 ani de activitate am relansat si este inca in dezvoltare magazinul online www.medicaz3.ro , site unde veti gasi toate produsele comercializate de compania noastra impreuna cu detalii necesare pentru a va usura munca in alegerea produselor care va sunt cele mai utile.
 
Fiind intr-o continua expansiune, MEDICA Z3 va invita incepand cu aceasta vara sa vizitati showroom-ul nostru din Constanta unde veti gasi unituri dentare pe toate gusturile, intotdeauna disponibile in stoc

Sperand ca v-am trezit interesul si v-am facut curiosi sa aflati mai multe despre noi si despre produsele noastre, dorim sa va multumim pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Cu dorinta dezvoltarii unei fructuoase colaborari bazate pe calitate incredere si promptitudine va uram o zi frumoasa.


Echipa Medica Z3